2016-06-20 00:04:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Pihenjen minél többet!

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kivételesen szerencsés napra számíthat. Most olyan ajtók nyílnak meg ön előtt, amik eddig zárva voltak. Ne várjon azonban azonnali eredményt, kitartó munka szükséges a sikerhez.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma sürgős dolga akad, meglehet, több is, mint amit egy nap alatt meg lehet csinálni. Ön azonban úrrá lesz a káoszon, és végül elégedetten zárhatja a napot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehézkes napra számíthat. Pihenjen és relaxáljon többet! Nem minden az ön feladata egyedül, a házi munka egy részét nyugodtan rábízhatja a család többi tagjára! Koncentráljon inkább a szakmai feladataira.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egyes bolygóállások nyugtalanná tehetik. Ma ismételten zavarok és akadályok merülhetnek fel, emiatt túlzottan aggodalmaskodni kezd, ami, persze csak tovább ront a helyzeten… Este pihenjen minél többet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vidáman kezdheti a napot. Ötletei a hivatásában előnyöket hozhatnak az ön számára. Ezen kívül ma különösen beszédes lehet, és minden élethelyzetben tud érvényesülni. Egy bizonyos ügyben jól halad, és minden fontos dolgot a megfelelő megvilágításban tud előterjeszteni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön megértő tanácsadó, és megnyugtató szavai vannak kollégái, barátai vagy kedvese számára, ha ők stresszesek, vagy idegesek. Ez önnek magának is erőt ad, magabiztosabbá teszi. Este még sok tennivalója akad, de már nem halad annyira gyorsan. Adjon magának pihenőt, megszolgálta.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai napon nehéz kikerülnie, hogy konfliktusba keveredjen valamelyik családtagjával. Ne menjen bele azonban meddő vitákba! Ha felmérte, hogy a másik semmiképpen nem érti meg az ön indokait, akkor inkább intézze el egy bölcs mosollyal!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valamilyen kellemetlen eseményen kell ma túlesnie, amit nem halogathat már tovább. Persze nem szívesen kezd hozzá a dologhoz, de legalább nem nyomasztja majd tovább a probléma. Az este már remek, felszabadult hangulatban telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma több dühítő incidens is adódik a munkahelyén. Reagáljon gyorsan, de aztán ugyanolyan gyorsan feledje is el a sérelmét. Ha egész nap sértődötten duzzog, azzal magának árt elsősorban. A párjával is tisztázza a félreértést!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma jól tenné, ha nem akarna mindent egyedül elvégezni. Hajlamos lesz ugyanis arra, hogy elvesszen a részletekben, mintha elhagyná önt a szokásos határozottsága, mindent kétszer is át kell gondolnia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szép dicséreteket gyűjthet be a munkahelyén. Mivel fizikailag kitűnő formában érzi magát, ma képes többet és keményebben dolgozni, mint más napokon. Ezzel magára vonja végre a főnökei figyelmét is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most mindent nagyon komolyan vesz, emiatt csalódottá válik, amikor nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan ön azt elképzelte. A bosszúságát aztán felesleges vitákban vezeti le… Uralkodjon egy kicsit jobban az indulatain!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: